EXPERTIS

LÅT OSS UTVECKLA TILLSAMMANS

jobbet

Jag jobbar med kreativitet och erbjuder tjänster inom produktutveckling och industridesign. Utbudet sträcker sig från att hitta smarta lösningar och genomföra förstudier till att utveckla prototyper och hitta leverantörer tillsammmans med mina kunder och leverantörer. Inventlab använder sig självklart av den senaste tekniken inom CAD, Design, 3D-printing och 3D-scanning.
 

HEMLIGHETen

Produktutveckling handlar ofta om att tänka utanför boxen, jag tar faktiskt bort boxen helt ibland. Det viktigt att vara lösningsorienterad utan att se begränsningar i de tidiga idéstadierna. Det är faktiskt de knasigaste produktidéerna som leder till att innovationer når ut på marknaden och det blir klirr i kassan.

FRAMGÅNGen

Jag har sedan 2009 arbetat med att tillhandahålla tjänster inom produktutveckling & CAD och byggt 100tals prototyper tillsammans med kunder och leverantörer. Som kund kan du lita på att inventlab håller en hög teknisk kompetens och en nära relation till dig som kund. Kontakta mig (Viktor) gärna om Ni har några frågor eller funderingar.

Inventlab utvecklar delar eller hela produkter business to business

referens-produkter

Menskopp, bra för miljön, menskopp.se
Bygg din elcykel, Konverteringskit
Väsklampa, känd från Ullared
Väsklampa, känd från Ullared
Mäklarskylt med inbyggd belysning
RAK, kam med inbyggt vattenpass
RAK, kam med inbyggt vattenpass
En virtuell cykeltur i Google Street View

Ni är alltid välkomna att bolla era tankar och ideer med mig

Ring eller mejla
070-5357067
viktor@inventlab.se

Skaparglädje

Nöjda kunder

Ny teknik